-deathmatch-ul (DM) aiurea este sancționat cu FW sau uninvite, în funcție de gravitate și de abateri.
-cu hunterul/hydra se merge doar după runnerii care sunt în aer cu un avion / elicopter.
    * DM-ul cu hunter/hydra va fi sancționat de admini cu 100FP și ban câteva zile.     
    * nu aveți voie sub nicio formă să trageți cu hunterul/hydra la sol, se consideră DM și se sancționează cu FW/uninvite.
-este interzis să folosiți mașinile facțiunii în scopuri personale.
-spam-ul pe chatul /r este sancționat în funcție de gravitate, cu AV, FW sau uninvite.
-trebuie să respectați liderul & subliderul, și să faceți ce vi se spune, în caz contrar riscați sancțiuni.

4qrdd09.pngReguli activitate
-playerii de rank 1 ce nu își termină raportul de activitate vor primi automat uninvite cu FP, indiferent de motivul pentru care nu și-au terminat raportul de activitate.
-membrii de rank 2+ vor primi un avertisment la primul raport de activitate incomplet, dar vor trebui să recupereze punctele de activitate în următorul raport.
-avertismentele expiră automat după 20 zile. Playerii ce au un avertisment și nu își termină raportul de activitate vor primi automat uninvite fără FP.

4qrdd09.pngSkinuri
-membrii facțiunii sunt obligați să poarte skin-urile specificate în topicul cu skin-uri din forumul facțiunii. Dacă un player e atenționat că are un skin greșit și nu dorește să schimbe skin-ul, acesta poate fi sancționat cu FW.
-doar fetele pot folosi skin-ul de fată al facțiunii.

4qrdd09.pngReclamatii factiuni
-liderul poate respinge reclamațiile care nu respectă modelul sau conțin jigniri, dar playerul care a făcut reclamația are dreptul să refacă reclamația. Reclamațiile ce conțin jigniri vor fi sancționate cu suspend 1-7 zile în panel de către admini.
-subliderul unei facțiuni are dreptul de a răspunde la reclamații, cu acordul liderul, dar în cazul unor greșeli în reclamații, liderul va fi sancționat, nu subliderul.
- membrii facțiunii au timp 24 de ore de la deschiderea unei reclamații pentru a pune dovada în ea.

lJOwTF3.png  Acordare wanted
Wanted 1 - furt, neconformare ordin la jail
Wanted 2 - atacarea unui civil, tulburarea liniștii publice
Wanted 3 - port de droguri, neconformare ordin
Wanted 4 - atacarea unui polițist, omorarea unui civil
Wanted 5 - kamikaze
Wanted 6 - runner, complice la rob

Explicații pentru fiecare motiv de wanted în parte:

  Reveal hidden contents
 
FZGfzt3.pngReguli legate de wanted
- orice jucator are drept de predare până la wanted 6 dacă în /mdc nu are 'runner', 'cop kill', 'cop attack', 'complice la rob', 'neconformare ordin', 'kamikaze' sau 'armed robbery'.
- cei care se predau și nu fug cand sunt somați o să fie luați in masina de poliție și o să fie duși in zona de /arrest pentru a fi arestați.
- când luați un suspect in mașină trebuie să-i dați /cuff si sa anunțați pe /d "X (nume suspect) este la mine".
   *dacă nu aveți mașină de poliție cu voi nu aveți voie să arestați pe cineva, doar dacă e în apropierea unui punct de /arrest.
   *înainte de a îl aresta fără un vehicul îl puteți soma să scrie /handsup pentru a îi da /cuff.

După cei care încalcă regulile de circulație și după wanted se merge doar cu mașina de poliție.
Atunci când sunteți după un jucător fără drept de predare și pierdeți mașina de poliție, puteți lua una găsită pe stradă. Asta e una dintre singurele excepții, în rest se poate merge doar cu mașina de poliție.
  - Dacă un jucător fără drept de predare este în preajma voastră și nu sunteți cu mașina de poliție, îl puteți omorâ.
  - Dacă acordați wanted cuiva și amândoi sunteți pe jos iar apoi el fuge cu o mașină, puteți lua și voi orice mașină pentru a îl urmări.
  - Dacă sunteți cu o mașină personală și un jucător vine la voi pt. a se preda trebuie să refuzați, nu aveți voie să faceți arestări cu personala.
  - După suspecții care sunt pe apă se poate merge cu orice tip de barcă, inclusiv aia personală.
xg9jlcN.pngVideo ajutător: https://youtu.be/ltqYKiA2yTI
Cine este prins ca nu merge dupa wanted / la circulatie cu masina de politie este sanctionat. In momentul in care pierdeti masina de politie (de ex. aceasta explodeaza), faceti un screenshot sau un video in momentul cand aceasta explodeaza / ia foc. Daca nu detineti dovada o sa fiti sanctionati.

Daca e event in care se fac kill-uri (spre ex. dueluri, cap si pajura etc.), se asteapta terminarea event-ului pt. a fi arestat.
- daca jucatorul nu are drept de predare si e la event, acesta poate fi omorat.
- cei care acorda wanted fara motiv unui numar mare de jucatori vor fi sanctionati cu ban cateva zile sau permanent si uninvite cu 150 FP, in functie de gravitate.

Cei care au wanted pot folosi /mymdc pentru a vedea pentru ce au wanted.  Dupa ce un jucator este omorat, acestuia ii apare /mdc-ul in chat in caz ca doreste sa faca o reclamatie. Politistii nu trebuie sa detina dovezi cu /mdc-ul cuiva, jucatorii au acces la /mdc oricand.

- pentru a opri un fugar cu wanted, care este pe jos, se poate folosi lângă acesta tazerul (SD pistol) care se primește automat la comanda /duty sau /tzer; se poate folosi tazerul și pentru a confisca permisul unui jucător ce nu dorește să scrie /handsup, dar doar după ce ați dat 3 somații, înainte de a îi acorda wanted 3 pentru neconformare ordin sau după.

/handsup primesc wanted 3 (/su NUME 3 neconformare ordin).
- playerii care sunt prinși cu farurile stinse (nu sparte) după ora 19:00 până la ora 8:00 dimineața sunt amendați cu $150.000. Acestia trebuie să dea /handsup pentru a primi amendă. Cei care nu vor să dea /handsup primesc wanted 3 (/su NUME 3 neconformare ordin).
- playerii care sunt prinși fără cască pe cap (/puthelmet) când conduc vehicule de tip bicicletă, motor, scuter sau ATV sunt amendați cu $100.000. Acestia trebuie să dea /handsup pentru a primi amenda. Cei care nu vor să dea /handsup primesc wanted 3 (/su NUME 3 neconformare ordin).
- fiecare mesaj în care spuneți unui player să dea /handsup este considerat o somație. După 3 mesaje puteți da neconformare ordin.
Playerii ce nu au bani la ei pentru a plăti amendă vor primi wanted 3 pentru neconformare ordin.
- este interzis să spuneți unui player '/handsup sau w3', trebuie să îi explicați de ce trebuie să dea /handsup ('Andrei99, este interzis să ții arme la vedere. Armele îți vor fi confiscate. Scrie /handsup sau vei primi wanted 3').